Cuaca pada Khamis, 25/04/2019
N/A
Muadzam Shah
29°
Kuala Terengganu
N/A
Kerteh
26°
Senai
29°
Alor Star
28°
Butterworth
26°
Sibu
27°
Keningau
N/A
Kapit
N/A
Lubuk Merbau
N/A
Petaling Jaya
28°
Sitiawan
28°
Kuantan
28°
Sandakan
26°
Tawau
N/A
Sri Aman
28°
Kudat
29°
Miri
27°
Gong Kedak
N/A
Batu Embun
25°
Limbang
28°
Kota Bharu
N/A
Mersing
24°
Ipoh
27°
Kota Kinabalu
29°
Bintulu
27°
Kuala Krai
27°
Melaka
26°
KLIA
N/A
Cameron Highlands
29°
Pertanian Chuping
30°
Pulau Langkawi
N/A
Mulu
30°
Bayan Lepas
N/A
Kuala Pilah
N/A
Temerloh
27°
Kuching
29°
Labuan
N/A
Batu Pahat
27°
Subang
N/A
Kluang

Dasar Privasi


Privasi anda

Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Sekiranya anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari agensi-agensi lain.


Maklumat Yang Dikumpul

Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.


Apa yang akan Berlaku jika Saya Membuat Pautan kepada Portal/Laman Web yang Lain?

Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa portal/laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap portal/laman web yang dilayari.


Pindaan Dasar

Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.